The Great Jinscape

Lieve jin(leiding) van Gouw Oost-Brabant wij hebben nieuws voor jullie! Op 24 april zijn jullie welkom op The Great Jinscape! 
Zonder te veel uit te weiden over waarom we harder dan ooit uitkijken naar een moment van verbondenheid, puur plezier, kei hard spelen, denken en doen in groep, lachen tot we erbij neervallen,.. gaan we jullie gewoon geruststellen; dat moment komt eraan.
Onder voorbehoud, rekening houdend met alle maatregelen aangaande het C-woord, maar het komt er, écht!
Hoezo? Wel, op zaterdag 24 april zullen wij met de gouw de meest onvergetelijke bondingsactiviteit voor jinners en hun leiding voorzien in Leuven; THE GREAT JINSCAPE. Jullie zijn welkom per groep voor een uur pure pret, en dat gratis en voor niks. Het enige dat je moet doen om zeker te zijn van een plaatsje, is je per groep VOOR ZONDAG 28 MAART OM 23.59U hierzo! 
Verdere info over waar je precies wanneer moet zijn met je groep, volgt later. De activiteit vindt normaal gezien voor iedereen op zaterdag plaats. Mocht er ‘te veel’ interesse zijn voor één dag, kunnen er op zondagvoormiddag eventueel nog enkele groepen komen. We laten jullie hier zo snel mogelijk iets over weten.
WAT? Een belachelijk aangename spelnamiddag op Leuvense grond
WANNEER? Zaterdag 24 april 2021 (eventueel zondag 25 april)
WIE? Alle Oost-Brabantse jinners en hun leiding
PRIJS? Gratuit
CORONAVIRUS? Ja, daar hebben wij ook al van gehoord. Alles zal veilig, buiten verlopen en aangepast zijn aan de maatregelen die op dat moment gelden.